spanduk
HDK-KENDARAAN-listrik-2023-DEALER-HAYANG-POSTER-2
D5 séri spanduk-1
D3
HDK séri Palasik
HDK FORESTER séri
TURFMAN 700
Batré litium

Ngadaptar jadi Dealer a.

Buka panto ka Dealership HDK ELECTRIC VEHICLE, sareng anjeun bakal ningali pondasi anu kuat anu ngajadikeun merek HDK lapar pikeun pertumbuhan komérsial di pasar internasional.Kami milarian dealers resmi anyar anu percanten ka produk urang sareng anu nempatkeun profesionalisme salaku kaunggulan anu ngabédakeun.

Asupkeun IEUH

Nyadiakeun Rupa-rupa Produk

Tingali kana Modél Urang Ayeuna

  • runtuyan D5

    runtuyan D5

    Modél Mibanda Karisma Utamana Sporty.
    nempo leuwih
  • GOLF

    GOLF

    Gerobak golf panggancangna sareng paling sanggup dina sajarah kendaraan listrik
    nempo leuwih
  • runtuyan D3

    runtuyan D3

    Gorobag Golf Pribadi Premium Pikeun Nyocogkeun Gaya Anjeun
    nempo leuwih
  • Pribadi

    Pribadi

    Propel petualangan Anjeun salajengna kalawan ngaronjat kanyamanan sarta kinerja leuwih
    nempo leuwih
  • Komérsial

    Komérsial

    Jantenkeun garis anu tangguh, kerja keras urang janten garis kerja anu paling hese.
    nempo leuwih
  • Batré litium

    Batré litium

    Pek batré litium-ion sareng sistem batré karanjang golf terpadu.
    nempo leuwih

Ihtisar parusahaan

Propil perusahaan

Tentang Kami

HDK kalibet dina R&D, manufaktur, sareng penjualan kandaraan listrik, fokus kana kareta golf, kareta moro, karanjang wisata, sareng karanjang utilitas pikeun dianggo dina seueur kaayaan.Pausahaan ieu diadegkeun dina 2007 kalawan kantor di Florida sarta California, komitmen ka nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur inovatif anu minuhan atawa ngaleuwihan ekspektasi tina klien.Pabrik utama ayana di Xiamen, Cina, ngawengku wewengkon 88.000 méter pasagi.

  • Pabrik Cina
  • Markas California-3
  • Florida gudang sarta operasi-2
  • Texas gudang sarta operasi

Panganyarna Ti Blog News

Golf Gorobag Industri News

  • KENDARAAN ELEKTRIK HDK: Promosi Pébruari 2024 Eksklusif
    Salaku produsén kareta golf listrik kualitas luhur, HDK ELECTRIC VEHICLE bungah ngumumkeun promosi ekslusif kami pikeun Pébruari 2024, nawiskeun kauntungan tambahan pikeun para nasabah anu resep mésér karanjang golf.Bulan ieu...
  • Kumaha gancang karanjang golf LSV?
    Gorobag golf kandaraan laju rendah (LSV), dirancang pikeun lingkungan anu berkecepatan rendah sapertos lapangan golf sareng komunitas gated, nawiskeun ukuran anu kompak, operasi sepi, sareng ramah lingkungan.Nanging, pertimbangan penting pikeun saha waé anu resep mésér atanapi ...
  • Tina kursus ka KOMUNITAS: GOLF CARTS VS LSVS VS NEVS
    Gorobag golf parantos janten modus transportasi anu populer di lapangan golf salami mangpuluh-puluh taun, tapi aranjeunna ogé ngagaduhan popularitas salaku cara anu gampang sareng ramah lingkungan pikeun ngurilingan komunitas gated, lingkungan, sareng coll ...
  • Kumaha Gorobag Golf Mindahkeun?
    Gorobag golf parantos janten bagian integral tina pangalaman golf, sareng anjeun tiasa mendakanana dina seueur lapangan golf bahkan di komunitas padumukan sareng setélan industri.Kendaraan leutik anu serbaguna ieu dirancang pikeun ngangkut jalma sareng ...
  • Ngajalajah Range of Golf Gorobag Travel
    Sabaraha jauh karanjang golf tiasa ngarambat?Patarosan anu penting pisan pikeun pamaen golf, pamilik Resort, perencana acara, sareng anu ngandelkeun karanjang golf pikeun transportasi dina rupa bumi.