Dealer Portal
Leave Your Message

Puseur produk

HDK nyadiakeun lineup canggih nu boasts gaya unparalleled jeung kinerja, catering ka rupa-rupa kaperluan.

Ngartikeun deui kanyamanan dina Unggal Perjalanan

Kalayan HDK, anjeun tiasa ngarepkeun tingkat kanyamanan sareng méwah anu teu aya tandinganna dina unggal perjalanan. Unggal karanjang ditampilkeun ku dasbor otomotif anu ramping sareng kinerja premium, mastikeun yén unggal waktos di tukangeun roda karasa sapertos simfoni kanyamanan sareng kelas.

runtuyan D2

runtuyan D2 ieu tailored pikeun sagala rupa aplikasi. Séri klasik parantos siap pikeun lapangan golf sareng rute anu endah, sedengkeun séri forester dilengkepan pikeun ngatasi rupa bumi anu kompleks pikeun jalan-jalan sareng alam liar. Runtuyan pamawa idéal pikeun transportasi grup sedengkeun séri turfman dirancang pikeun tugas anu tangguh sareng beurat.

PANGILAHAN LEUWIH

runtuyan D3

Séri D3 nangtung salaku klasik abadi kami, sacara lega diaku ku pamaen golf ti saprak debut pasarna. Dimana méwah minuhan practicality, éta hiji pilihan idéal pikeun excursions sapopoé sarta adventures, sahingga unggal numpak karasaeun kawas lalampahan kelas munggaran.
PANGILAHAN LEUWIH

runtuyan D5

runtuyan D5 transcends carts golf konvensional, embodying a fusi elegance na practicality bari mastikeun numpak nyaman jeung nikmat. Ieu mangrupikeun bukti kumaha méwah, fungsionalitas, sareng kelestarian tiasa ngahiji dina pakét anu kompak sareng ramah lingkungan.
PANGILAHAN LEUWIH

Ihtisar parusahaan

Tentang Kami

HDK kalibet dina R&D, manufaktur, sareng penjualan kandaraan listrik, fokus kana kareta golf, kareta moro, karanjang wisata, sareng karanjang utilitas pikeun dianggo dina seueur kaayaan. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2007 kalawan kantor di Florida sarta California, komitmen ka nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur inovatif anu minuhan atawa ngaleuwihan ekspektasi tina klien. Pabrik utama ayana di Xiamen, Cina, ngawengku wewengkon 88.000 méter pasagi.
Maca deui
Cina-Pabrik1 (1)85w
California-Markas-3ptc
Florida-gudang-na-operasi-2gb3
Texas-gudang-na-operasi1eag
01020304

Jangkauan Global

Carts HDK ninggalkeun tanda maranéhanana di sakuliah dunya.

peta-dunya-297446_1920saw

Tapak global urang, dirojong ku konsumén satia di sakuliah dunya, nangtung salaku bukti karajinan unggul sarta komitmen unwavering kana kualitas sarta kaunggulan.

PANGILAHAN LEUWIH
18 Taun+

Pangalaman Industri

600 +

Dealers sakuliah dunya

88000 +

Méter pasagi

1000 +

Pagawé

Ayana Pameran

HDK aktip ngahadiran acara industri anu rupa-rupa di sakuliah dunya, dimana tampilan kendaraan tingkat luhur kami sacara konsisten masihan kesan anu langgeng pikeun para dealer sareng calon klien kami.

PGA_Show_esu
SALTEX4sf
AIMEXPOclq
Kanton Fairehs
Éléktro Vakbeurs74l
GCSAA-1024x64mdx
PGA_Show_oep
SALTEXrsa
Canton Fair6tt
Xeniaquit
Éléktro Vakbeurs7jy
Irish_Golf_Show_logozfz
AIMEXPO8xv
Kanton Fairo8a
Pameran Dagang Listrik0m8
GCSAA-1024x64b7a
Irish_Golf_Show_logoacf
Xeniaw6u
PGA_Show_esu
SALTEX4sf
AIMEXPOclq
Kanton Fairehs
Éléktro Vakbeurs74l
GCSAA-1024x64mdx
PGA_Show_oep
SALTEXrsa
Canton Fair6tt
Xeniaquit
Éléktro Vakbeurs7jy
Irish_Golf_Show_logozfz
AIMEXPO8xv
Kanton Fairo8a
Pameran Dagang Listrik0m8
GCSAA-1024x64b7a
Irish_Golf_Show_logoacf
Xeniaw6u
PGA_Show_esu
SALTEX4sf
AIMEXPOclq
Kanton Fairehs
Éléktro Vakbeurs74l
GCSAA-1024x64mdx
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hiji

Warta Panganyarna Urang

Tetep informed kalayan sagala kajadian panganyarna na wawasan.

Ngadaptar jadi Dealer a

Kami aktip milarian dealer resmi anyar anu percanten ka produk kami sareng nempatkeun profesionalisme salaku kabeungharan anu ngabédakeun. Gabung kami dina ngawangun masa depan mobilitas listrik sareng hayu urang ngajalankeun kasuksésan babarengan.

ngadaptar AYEUNA