HDK ELEKTRISK KJØRETØY INVITERER DEG TIL Å BESØKE 2023 PGA SHOW på stand #2543 I ORLANDO

pgashow1

   PGA-showet i 2023holdes i Orlando, FL fra 25. januar til 28. januar PGA er enprofesjonelle golf fagutstillinger.Samtidig holder showet også golfutstillingsdager, ekspertforedrag og forretningsmøter.Arrangørene gir et godt handelsforhandlingsmiljø for utstillere, og gir også muligheter for handelskjøpere og besøkende til å lære og forbedre golfferdigheter.

Vi klHDK elektrisk kjøretøy er så begeistret at PGA Showholdes klOrange County konferansesenter-Vest Concourse fra og med 25. januarth, Vi inviterer deg på besøkoss på stand #2543 påforestilling.

HDK har arich produktlinje medgolfbilserie, jaktvogn serie, folkevognserie, nytteserie, etc. Over100 modeller er tilgjengelige for valg.Så langt har det vært200000 HDK elektriske kjøretøy løper verden rundt.

Med striksstyring og kvalitetskontrollsystem,HDK har suksessivt oppnådd amerikansk produksjonslisens, amerikansk veilisens for lavhastighetskjøretøy, europeisk veilisens for lavhastighetskjøretøy, CE-sertifisering, ISO 9001og andre kvalifikasjoner.

For å møte etterspørselen i markedets ogtilfredsstillekundens behov videre, vil HDK avslørenye modelleri 2023 PGA-show .

SidenPGA-show kommer, det presses på tid.Please husk å kontakte oss på forhånd for ågjør en avtale.We vil haskikkelig personell for å få kontakt med deg og ordne ditt utstillings-ID-kort .Lgleder meg til du kommer!

 


Innleggstid: 25. desember 2022