Babagan awake dhewe

KENDARAAN LISTRIK HDK

HDK melu R&D, nggawe, lan adol kendaraan listrik, fokus ing mobil golf, mobil mburu, kreto wisata, lan gerobak sarana kanggo digunakake ing akeh kahanan.Perusahaan iki didegaké ing 2007 karo kantor ing Florida lan California, setya nyediakake produk lan layanan kualitas dhuwur inovatif sing ketemu utawa ngluwihi pangarepan saka klien.Pabrik utama dumunung ing Xiamen, China, sing jembaré 88.000 meter persegi.

Nglayani klien ing 14 basa, HDK wis dadi panyedhiya kendharaan listrik sing misuwur ing donya-kanthi luwih saka 400000 unit dipasang, sing populer didol ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.Wis luwih saka 15 taun, produk HDK wis diakoni ing pasar kendaraan listrik internasional minangka produk paling maju lan paling dhuwur sing kasedhiya.

Budaya Perusahaan

Inti saka budaya perusahaan kita ora owah wiwit taun 2007: Kita mesthi dadi bisnis sing percaya pentinge 'perawatan'.We Care babagan nuwuhake budaya ing ngendi individu didhukung kanggo juara gagasan lan kapercayan dhewe lan inspirasi kanggo njupuk tanggung jawab kanggo awake dhewe lan tim.Lan kita bangga karo kasunyatan manawa campuran wong sing beda-beda lan sikap inklusif wis nyebabake sawetara kolaborasi sing ora dikarepke lan akeh inovasi sing nyenengake.

Kita njaga struktur kita ramping lan hierarki kita warata lan fleksibel.Lan kita ngupayakake mbukak lan jujur, tulus lan terus terang supaya saben wong ngerti kepiye lan ing endi sing cocog.Kita uga ngakoni manawa kabeh wong kudu kerja sing adil: keseimbangan urip, mula kita kerja bareng kanggo nggawe solusi individu.

Kapabilitas R&D

HDK misuwur amarga menehi nilai klien sakabèhé sing paling apik ing industri.Kendaraan listrik kita wis nyetel standar anyar babagan kinerja, fitur inovatif, kualitas & linuwih.Produk kita diprodhuksi ing fasilitas ISO 9001 kelas donya kanthi otomatis.Kontrol Kualitas kalebu 100% tes fungsional ing saben produk, nggunakake peralatan lan proses tes komputerisasi paling anyar.HDK terus-terusan ngupayakake kanggo njaga inovasi, R&D lan keunggulan teknik tingkat dhuwur.Minangka bagean saka komitmen kanggo ngrancang lan mbangun kendharaan listrik paling apik ing kelas industri, kita terus-terusan nandur modal kanggo nguatake kemampuan R&D lan staf.

Tim desainer Prancis sing darmabakti lan menang penghargaan, seneng kerja bareng karo klien ing macem-macem proyek kalebu tampilan produk, desain produk lan merek.Adopsi teknologi mutakhir lan komponen canggih Amerika, HDK sing unggul tansah nggabungake teknologi anyar sing inovatif kanthi fitur sing wis diuji wektu kanggo nggawe kreto golf sing paling apik.

pdf (4)
pdf (3)
pdf (2)
pdf (1)

Kenapa HDK?

HDK setya nyedhiyakake kendharaan listrik sing inovatif lan berkualitas tinggi, kanggo ngoptimalake pengalaman nyopir klien, kanggo nambah kenyamanan lan kinerja, lan nggawe prabédan.

Rasa identifikasi sing kuat karo proyek klien tegese kita terus-terusan ngupayakake kemampuan maneuver sing ora cocog karo penanganan sing luar biasa.Kanggo tujuan iki, kita nggunakake pendekatan progresif kanggo teknologi lan teknik pemasaran.

Rasa identifikasi iki uga ateges kita ngurmati lan ningkatake interaksi sing lancar karo tim klien dhewe, lan mesthekake nilai paling apik dipikolehi saka anggaran kendaraan listrik.
Pengalaman dawa ing ndhuwur bisnis kendaraan listrik tegese kita duwe keahlian sing paling cocog karo kabutuhan klien, uga kawruh babagan manufaktur kreta kanthi aman lan berkualitas.Nanging kita ngerti manawa ana owah-owahan, lan kita terus-terusan ngupayakake adaptasi lan nambah.

sajarah