spanduk
HDK-KENDARAAN-ELEKTRIK-2023-DEALER-DAPAT-POSTER-2
BANNER SERI D5-1
D3
HDK SERIES KLASIK
HDK FORESTER SERIES
TURFMAN 700
BATERAI LITHIUM

Ndaftar dadi Dealer.

Mbukak lawang menyang Dealership KENDARAAN ELEKTRIK HDK, lan sampeyan bakal weruh dhasar sing kuat sing ndadekake merek HDK keluwen kanggo pertumbuhan komersial ing pasar internasional.We are looking for dealers resmi anyar sing dipercaya produk kita lan sing sijine profesionalisme minangka kabecikan mbedakake.

DAFTAR KINI

Nyedhiyani Wide Range saka Produk

Deleng Model Kita Saiki

  • Seri D5

    Seri D5

    Model Nduweni Karisma Utamane Sporty.
    ndeleng liyane
  • GOLF

    GOLF

    Gerobak golf paling cepet lan paling apik ing sejarah kendaraan listrik
    ndeleng liyane
  • Seri D3

    Seri D3

    Kréta Golf Pribadi Premium Kanggo Pas Gaya Sampeyan
    ndeleng liyane
  • pribadi

    pribadi

    Nyurung petualangan sabanjure kanthi kepenak lan kinerja sing luwih akeh
    ndeleng liyane
  • Komersial

    Komersial

    Nggawe garis sing angel lan kerja keras dadi garis kerja sing paling angel.
    ndeleng liyane
  • Baterei Lithium

    Baterei Lithium

    Paket baterei lithium-ion kanthi sistem baterei golf cart terpadu.
    ndeleng liyane

Ringkesan Perusahaan

Profil Perusahaan

Babagan awake dhewe

HDK melu R&D, nggawe, lan adol kendaraan listrik, fokus ing kreta golf, mobil mburu, kreto wisata, lan gerobak sarana kanggo digunakake ing akeh kahanan.Perusahaan iki didegaké ing 2007 karo kantor ing Florida lan California, setya nyediakake produk lan layanan kualitas dhuwur inovatif sing ketemu utawa ngluwihi pangarepan saka klien.Pabrik utama dumunung ing Xiamen, China, sing jembaré 88.000 meter persegi.

  • Pabrik Cina
  • Markas California-3
  • Gudang lan operasi Florida-2
  • Texas gudang lan operasi

Paling Anyar Saka Blog News

Golf Cart Industry News

  • KENDARAAN ELEKTRIK HDK: Promosi Eksklusif Februari 2024
    Minangka produsen gerobak golf listrik berkualitas tinggi, HDK ELECTRIC VEHICLE seneng ngumumake promosi eksklusif kanggo Februari 2024, menehi keuntungan tambahan kanggo para pelanggan sing pengin tuku mobil golf.wulan iki...
  • Carane cepet cart golf LSV?
    Gerobak golf kendaraan kecepatan rendah (LSV), sing dirancang kanggo lingkungan kacepetan rendah kaya lapangan golf lan komunitas sing gated, nawakake ukuran sing kompak, operasi sing sepi, lan ramah lingkungan.Nanging, pertimbangan penting kanggo sapa wae sing kepengin tuku utawa ...
  • Saka Course kanggo KOMUNITAS: GOLF CARTS VS LSVS VS NEVS
    Gerobak golf wis dadi mode transportasi sing populer ing lapangan golf sajrone pirang-pirang dekade, nanging uga wis populer minangka cara sing trep lan ramah lingkungan kanggo mlaku-mlaku ing komunitas gated, tetanggan, lan ...
  • Kepiye Kréta Golf Pindhah?
    Kréta golf wis dadi bagéan integral saka pengalaman golfing, lan sampeyan bisa nemokake ing akeh lapangan golf lan malah ing komunitas omah lan setelan industri.Kendaraan cilik lan serbaguna iki dirancang kanggo ngangkut wong lan ...
  • Njelajah Range saka Golf Cart Travel
    Carane adoh cart golf bisa lelungan?Iki minangka pitakonan sing penting banget kanggo para pemain golf, pemilik resort, perencana acara, lan wong-wong sing ngandelake kreta golf kanggo transportasi ing macem-macem terrain.