spanduk_tunggal_1

TURFMAN 1000

Kendaraan Listrik Sing Mlaku Ing Medan Atos Kanthi Gampang

WARNA PILIHAN
    single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1
spanduk_tunggal_1

LAMPU LED

Kendaraan transportasi pribadi kita standar karo lampu LED.Lampu kita luwih kuat karo kurang saluran ing baterei, lan ngirim 2-3 kaping luwih amba saka sesanti saka saingan kita, supaya sampeyan bisa seneng kulo sumelang-free, malah sawise srengenge surup.

banner_3_icon1

luwih cepet

Baterei lithium-ion kanthi kacepetan pangisi daya cepet, siklus pangisian daya luwih akeh, pangopènan sing sithik lan keamanan sing apik

banner_3_icon1

PROFESIONAL

Model iki nyedhiyakake kemampuan maneuver sing ora ditandingi, tambah kepenak lan kinerja luwih akeh

banner_3_icon1

KUALIFIKASI

Disertifikasi dening CE lan ISO, Kita yakin banget karo kualitas lan linuwih mobil sing ditawakake Garansi 1 Taun

banner_3_icon1

PREMIUM

Ukuran cilik lan premium ing njaba lan interior, sampeyan bakal nyopir kanthi kepenak

product_img

TURFMAN 1000

product_img

DASHBOARD

Temokake lambang kenyamanan nyopir nganggo dasbor inovatif kita.Nduweni antarmuka sing ramah pangguna lan fitur sing canggih, njanjeni pengalaman nyopir sing lancar lan nyenengake.Tetep nyambung kanthi gampang, ora preduli ing endi dalan sing dituju.

TURFMAN 1000

DIMENSI
jiantou
  • DIMENSI EKSTERNAL

    3330 × 1400 × 1830 mm

  • RODA

    2450 mm

  • Jembaré trek (ngarep)

    880 mm

  • LEBAR TRACK (Mburi)

    980 mm

  • JARAK BRAKING

    ≤4m

  • RADIUS MINIR

    4,3m

  • BOOT CURB

    440 kg

  • MAKS TOTAL MASSA

    940 kg

ENGINE / DRIVE TRAIN
jiantou
  • SISTEM VOLTAGE

    48V

  • DAYA MOTOR

    6,3 kw

  • WAKTU PENGISIAN

    4-5h

  • KONTROL

    400A

  • KECEPAT MAKSIMAL

    40 km/j (25 mph)

  • MAKS GRADIENT (BEBAN FULL)

    30%

  • BATERI

    Baterei Lithium 110Ah

UMUM
jiantou
  • UMUM

    10" Aluminium alloy wheel rim 205/50-10 ban

  • KAPASITAS LUNGGUH

    wong loro

  • Werna MODEL sing kasedhiya

    Candy Apple Abang, Putih, Ireng, Biru Laut, Perak, Ijo.PPG> Flamenco Abang, Safir Ireng, Biru Mediterania, Putih Mineral, Biru Portimao, Abu-abu Arktik

  • Werna kursi sing kasedhiya

    Ireng & Ireng, Silvery & Ireng, Apple Abang & Ireng

UMUM
jiantou
  • FRAME

    sasis panas-galvanis

  • BADAN

    TPO injeksi ngecor cowl ngarep lan awak mburi, Automotive dirancang dashboard, werna cocog awak.

  • USB

    Soket USB + stopkontak bubuk 12V

produk_5

CUPHOLDER

Saben uwong butuh cupholder sanajan sampeyan nggawa botol banyu siji.Cupholder ing kreta golf sampeyan nyuda resiko tumpahan lan nggampangake transportasi soda, bir lan ombenan liyane.Sampeyan uga bisa nyimpen aksesoris cilik kayata kabel USB ing kompartemen.

produk_5

KOTAK KARGO

Perlu ngangkut barang sing abot nganggo cart HDK sampeyan?Kothak termoplastik iki dipasang ing mburi kranjang sampeyan bakal menehi akeh ruang ekstra kanggo ngeterake alat, tas utawa apa wae sing kudu diangkut.Apik kanggo mburu, tani utawa mung lelungan kanthi cepet menyang pantai.Iki digawe saka plastik paling kuat sing dikenal manungsa.Kajaba iku, iku awet lan bakal tahan kanggo dangu.

produk_5

LAMPU buntut

Kita minangka klompok penggemar kanthi semangat kanggo nyempurnakake pengalaman nyopir ing wayah wengi.Tujuane yaiku nyedhiyakake upgrade lampu LED sing paling apik sing wis disesuaikan kanggo aplikasi sampeyan, kanthi rega sing cocog karo anggaran.Yen sampeyan lagi nyopir sing bener-bener khusus, para penggemar liyane bakal ngelingi sampeyan ing wayah awan - nanging aja nggawe kesalahan njelajah kanthi ora dingerteni ing wayah wengi.

produk_5

BAN

Ban iki cukup dhasar ing desain kanthi desain tapak sing rata supaya ora ngrusak suket ing dalan.Sipping ing tread ngidini sawur banyu lan mbantu traksi, cornering, lan break.Ban iki biasane kurang profil, bobote luwih entheng, lan luwih cilik tinimbang kabeh ban terrain.

KONTAK KAMI

Kanggo sinau luwih lengkap babagan

TURFMAN 1000