spanduk_tunggal_1

KANGGO 6

Lenggahan Kanthi Spasi Lan Kamar Kanggo Kabeh Kanthi Kendaraan Komersial HDK

WARNA PILIHAN
    single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1
spanduk_tunggal_1

LAMPU LED

Ngalami katentreman ing dalan kanthi lampu LED HDK.Dirancang kanthi fitur standar lan canggih, lampu iki ora mung kanggo madhangi dalan sampeyan - nanging uga ngowahi perjalanan sampeyan dadi pengalaman sing luwih aman lan luwih cerah.

banner_3_icon1

luwih cepet

Baterei lithium-ion kanthi kacepetan pangisi daya cepet, siklus pangisian daya luwih akeh, pangopènan sing sithik lan keamanan sing apik

banner_3_icon1

PROFESIONAL

Model iki nyedhiyakake kemampuan maneuver sing ora ditandingi, tambah kepenak lan kinerja luwih akeh

banner_3_icon1

KUALIFIKASI

Disertifikasi dening CE lan ISO, Kita yakin banget karo kualitas lan linuwih mobil sing ditawakake Garansi 1 Taun

banner_3_icon1

PREMIUM

Ukuran cilik lan premium ing njaba lan interior, sampeyan bakal nyopir kanthi kepenak

product_img

KANGGO 6

product_img

DASHBOARD

Temokake lambang kenyamanan nyopir nganggo dasbor inovatif kita.Nduweni antarmuka sing ramah pangguna lan fitur sing canggih, njanjeni pengalaman nyopir sing lancar lan nyenengake.Tetep nyambung kanthi gampang, ora preduli ing endi dalan sing dituju.

KANGGO 6

DIMENSI
jiantou
  • DIMENSI EKSTERNAL

    3660 × 1400 × 1930 mm

  • RODA

    2450 mm

  • Jembaré trek (ngarep)

    880 mm

  • LEBAR TRACK (Mburi)

    980 mm

  • JARAK BRAKING

    ≤4m

  • RADIUS MINIR

    4,3m

  • BOOT CURB

    469 kg

  • MAKS TOTAL MASSA

    969 kg

ENGINE / DRIVE TRAIN
jiantou
  • SISTEM VOLTAGE

    48V

  • DAYA MOTOR

    6,3 kw

  • WAKTU PENGISIAN

    4-5h

  • KONTROL

    400A

  • KECEPAT MAKSIMAL

    40 km/j (25 mph)

  • MAKS GRADIENT (BEBAN FULL)

    30%

  • BATERI

    Baterei Lithium 100Ah

UMUM
jiantou
  • UMUM

    10" Aluminium alloy wheel rim 205/50-10 ban

  • KAPASITAS LUNGGUH

    Enem wong

  • Werna MODEL sing kasedhiya

    Candy Apple Abang, Putih, Ireng, Biru Laut, Perak, Ijo.PPG> Flamenco Abang, Safir Ireng, Biru Mediterania, Putih Mineral, Biru Portimao, Abu-abu Arktik

  • Werna kursi sing kasedhiya

    Ireng & Ireng, Silvery & Ireng, Apple Abang & Ireng

UMUM
jiantou
  • FRAME

    sasis panas-galvanis

  • BADAN

    TPO injeksi ngecor cowl ngarep lan awak mburi, Automotive dirancang dashboard, werna cocog awak.

  • USB

    Soket USB + stopkontak bubuk 12V

produk_5

CHARGER USB

Dirancang kanggo penak, pangisi daya USB dual kita ngidini sampeyan ngisi macem-macem piranti kanthi bebarengan, kanggo mesthekake sampeyan tansah disambungake nalika sampeyan butuhake.

produk_5

KOMPARTMENT STORAGE

Kompartemen panyimpenan nawakake kauntungan sing padha kanggo njaga peralatan olahraga lan sandhangan kapisah.Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku ing kemah ing musim panas iki, utawa lelungan lintas-benua, sampeyan ora perlu kuwatir nemokake papan sing cukup ing mobil kanggo nyimpen kabeh barang-barang sampeyan nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku.

produk_5

BATERAI LITHIUM-ION

Direkayasa kanggo nyukupi macem-macem kahanan, baterei lithium cart golf dibangun kanggo awet.Kanthi konstruksi sing kuat, dheweke gampang nangani medan sing kasar, tahan suhu sing ekstrem, lan nggunakake panggunaan sing abot, kabeh nalika njaga kinerja sing paling dhuwur.

produk_5

AKSI BELAKANG

Iku desain luwih prasaja kang bakal nyuda pangopènan lan murah kanggo gawé lan mbukak.Poros sing padhet uga kuwat banget kanthi bobot entheng lan gangguan sing sithik lan mulane bisa njupuk tenaga sing serius.Kekuwatane bisa nyeret balapan lan mobil otot tenaga kuda sing dhuwur sing ora bakal melu ing sudut sing angel.

KONTAK KAMI

Kanggo sinau luwih lengkap babagan

KANGGO 6