tunggal_banner_1

TURFMAN 1000

Kandaraan Éléktronik Anu Ngajalankeun Di Bumi Kasar Kalayan Gampang

WARNA PILIHAN
    single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1
tunggal_banner_1

LAMPU LED

Kandaraan transportasi pribadi urang standar sareng lampu LED.Lampu kami langkung kuat kalayan kirang solokan dina batré anjeun, sareng nganteurkeun médan visi 2-3 kali langkung lega tibatan pesaing kami, ku kituna anjeun tiasa nikmati perjalanan anu teu hariwang, bahkan saatos panonpoé turun.

banner_3_icon1

LANGKUNG GANCANG

Batré litium-ion kalayan laju ngecas gancang, langkung seueur siklus muatan, pangropéa anu lemah sareng kaamanan anu saé

banner_3_icon1

PROFESIONAL

Modél ieu nyadiakeun maneuverability unmatched, ngaronjat kanyamanan sarta kinerja leuwih

banner_3_icon1

mumpuni

Disertipikasi ku CE sareng ISO, Kami yakin pisan kana kualitas sareng reliabilitas mobil kami anu kami nawiskeun Garansi 1 Taun

banner_3_icon1

PREMIUM

Diménsi leutik sareng premium dina eksterior sareng interior, anjeun bakal nyetir kalayan kanyamanan maksimal

product_img

TURFMAN 1000

product_img

DASHBOARD

Panggihan epitome kanyamanan nyetir kalayan dasbor inovatif kami.Ngagungkeun antarmuka anu ramah-pamaké sareng fitur-fitur canggih, éta ngajanjikeun pangalaman nyetir anu mulus sareng pikaresepeun.Tetep gampang nyambung, teu paduli ka mana jalanna.

TURFMAN 1000

DIMENSI
jiantou
  • DIMENSI LUAR

    3330 × 1400 × 1830 mm

  • BUNGA

    2450 mm

  • Lebar lagu (hareup)

    880 mm

  • LEBAR TRACK (BEUREUM)

    980 mm

  • JARAK ngerem

    ≤4m

  • RADIUS PILIHAN mnt

    4,3m

  • CURB beurat

    440 kg

  • MAX TOTAL MASA

    940 kg

MESIN / DRIVE KAréta
jiantou
  • TEGANGAN SISTEM

    48V

  • POWER MOTOR

    6,3 kw

  • WAKTU ngecas

    4-5h

  • KONTROL

    400A

  • MAX speed

    40 km/h (25 mph)

  • MAX GRADIENT (BEBAN FULL)

    30%

  • BATERI

    Batré litium 110Ah

UMUM
jiantou
  • UMUM

    10 ''Aluminium alloy kabayang pasisian 205/50-10 ban

  • KAPASITAS SEATING

    Dua jalma

  • Warna modél sadia

    Candy Apple Beureum, Bodas, Hideung, Navy Blue, Silver, Héjo.PPG> Flamenco Beureum, Hideung Safir, Mediterania Biru, Mineral Bodas, Portimao Bulao, Arktik Gray

  • WARNA KORSI sadia

    Hideung & Hideung, Silvery & Hideung, Apple Beureum & Hideung

UMUM
jiantou
  • RANGKA

    chassis panas-galvanized

  • AWAK

    TPO suntik molding cowl hareup jeung awak pungkur, Automotive dirancang dasbor, warna cocog awak.

  • USB

    USB stop kontak + 12V bubuk outlet

produk_5

CUPHOLDER

Sarerea butuh cupholder sanajan anjeun mawa botol cai tunggal.Ieu cupholder dina karanjang golf Anjeun ngurangan résiko spills sarta ngagampangkeun pikeun ngangkut soda, bir jeung inuman séjén.Anjeun ogé tiasa nyimpen asesoris leutik sapertos kabel USB dina kompartemen.

produk_5

KOTAK KARGO

Naha anjeun kedah ngangkut beban beurat sareng karanjang HDK anjeun?Kotak termoplastik ieu dipasang dina tonggong karanjang anjeun bakal masihan anjeun seueur rohangan tambahan pikeun ngangkut alat, kantong atanapi naon waé anu anjeun kedah angkot.Gede pikeun moro, tani atawa ngan nyokot lalampahan gancang ka pantai.Éta dijieun tina plastik pangkuatna anu dipikanyaho ku manusa.Sajaba ti éta, éta awét éta bakal lepas lila.

produk_5

LAMPU TAIL

Kami mangrupikeun sakelompok peminat anu gaduh gairah pikeun nyampurnakeun pangalaman nyetir wengi anjeun.Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun pamutahiran lampu LED anu paling saé anu parantos disaluyukeun pikeun nyocogkeun aplikasi anjeun, kalayan harga anu tiasa dianggo dina anggaran.Upami anjeun nuju nyetir hal anu leres-leres khusus, para peminat sanés bakal perhatikeun anjeun siang-siang - tapi ulah ngalakukeun kasalahan dina pelayaran anu teu kapendak dina wengi.

produk_5

BAN

Ban ieu rada dasar dina desain kalayan desain tapak anu datar supados henteu ngarusak jukut di jalan.Sipping dina tapak suku ngamungkinkeun pikeun dispersi cai tur mantuan kalawan traction, cornering, sarta megatkeun.Ban ieu biasana low profil, beurat torek, sareng langkung alit dibandingkeun sareng sadaya ban rupa bumi.

TAROS KAMI

Pikeun neuleuman leuwih ngeunaan

TURFMAN 1000