FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Sabaraha harga anjeun?

Punten tinggalkeun inpormasi kontak anjeun, jalma penjualan kami bakal ngiringan patarosan anjeun dina waktosna.

2. Naon MOQ anjeun?

1 * 20GP sareng 6-10 unit, tapi 1 * 40HQ mangrupikeun cara kiriman anu paling sering dianggo sareng paling ekonomis.

3.Naon istilah pamayaran anjeun?

T / T, 30% pangmayaran handap, kasaimbangan ngalawan salinan scan bl.LC dina tetempoan.

4.What's rata-rata waktos kalungguhan?

3-4 minggu sanggeus pembayaran dikonfirmasi.

5. Naon istilah jaminan?

HDK Electric Vehicle nawiskeun garansi 1 taun kanggo kendaraan, garansi 5 taun kanggo Batré litium.Mangga Kontak salesman pikeun émbaran leuwih lengkep.

6. Kumaha carana abdi janten dealer a?

Punten nelepon +86-0592-6530539 atanapi tinggalkeun inpormasi kontak anjeun ku halaman Taros Kami.Kami ngarepkeun diajar langkung seueur ngeunaan anjeun!

7. Naha langkung seueur patarosan?

Upami anjeun henteu tiasa mendakan jawaban anjeun, anjeun tiasa ngalebetkeun patarosan anjeun ngalangkungan halaman Taros Kami.

Rék gawé bareng jeung urang?