tunggal_banner_1

klasik 2

Gorobag Golf Ieu Méré Anjeun Radius Puteran anu Langkung Ketat

WARNA PILIHAN
    single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1 single_icon_1
tunggal_banner_1

LAMPU LED

Kandaraan transportasi pribadi urang standar sareng lampu LED.Lampu kami langkung kuat kalayan kirang solokan batré anjeun, sareng nganteurkeun médan visi 2-3 kali langkung lega tibatan pesaing kami, ku kituna anjeun tiasa nikmati perjalanan tanpa hariwang, bahkan saatos panonpoé turun.

banner_3_icon1

LANGKUNG GANCANG

Batré litium-ion kalayan laju ngecas gancang, langkung seueur siklus muatan, pangropéa anu lemah sareng kaamanan anu saé

banner_3_icon1

PROFESIONAL

Modél ieu nyadiakeun maneuverability unmatched, ngaronjat kanyamanan sarta kinerja leuwih

banner_3_icon1

mumpuni

Disertipikasi ku CE sareng ISO, Kami yakin pisan kana kualitas sareng reliabilitas mobil kami anu kami nawiskeun Garansi 1 Taun

banner_3_icon1

PREMIUM

Diménsi leutik sareng premium dina eksterior sareng interior, anjeun bakal nyetir kalayan kanyamanan maksimal

product_img

klasik 2

product_img

DASHBOARD

Panggihan epitome kanyamanan nyetir kalayan dasbor inovatif kami.Ngagungkeun antarmuka anu ramah-pamaké sareng fitur-fitur canggih, éta ngajanjikeun pangalaman nyetir anu mulus sareng pikaresepeun.Tetep nyambung sacara gampang, teu paduli dimana jalan bakal nyandak anjeun.

klasik 2

DIMENSI
jiantou
  • DIMENSI LUAR

    2380 × 1400 × 1830 mm

  • BUNGA

    1650 mm

  • Lebar lagu (hareup)

    880 mm

  • LEBAR TRACK (BEUREUM)

    980 mm

  • JARAK ngerem

    ≤3,5m

  • RADIUS PILIHAN mnt

    3,1m

  • CURB beurat

    360 kg

  • MAX TOTAL MASA

    560 kg

MESIN / DRIVE KAréta
jiantou
  • TEGANGAN SISTEM

    48V

  • Kakuatan MOTOR

    4kw

  • WAKTU ngecas

    4-5h

  • KONTROL

    400A

  • MAX speed

    40 km/h (25 mph)

  • MAX GRADIENT (BEBAN FULL)

    30%

  • BATERI

    Batré Litium 100Ah

UMUM
jiantou
  • UMUM

    10 ''Aluminium alloy kabayang pasisian 205/50-10 ban

  • KAPASITAS SEATING

    Dua jalma

  • Warna modél sadia

    Candy Apple Beureum, Bodas, Hideung, Navy Blue, Silver, Héjo.PPG> Flamenco Beureum, Hideung Safir, Mediterania Biru, Mineral Bodas, Portimao Bulao, Arktik Gray

  • WARNA KORSI sadia

    Hideung & Hideung, Silvery & Hideung, Apple Beureum & Hideung

UMUM
jiantou
  • RANGKA

    E-jaket jeung bubuk coated chassis

  • AWAK

    TPO suntik molding cowl hareup jeung awak pungkur, Automotive dirancang dasbor, warna cocog awak.

  • USB

    USB stop kontak + 12V bubuk outlet

produk_5

CUPHOLDER

Sarerea butuh cupholder sanajan anjeun mawa botol cai tunggal.Ieu cupholder dina karanjang golf anjeun ngurangan résiko spills sarta ngagampangkeun pikeun ngangkut soda, bir jeung inuman lianna.Anjeun ogé tiasa nyimpen asesoris leutik sapertos kabel USB dina kompartemen.

produk_5

KANDUNG neundeun

Pasihan anjeun sababaraha rohangan panyimpen tambahan dina lapangan golf kalayan karanjang panyimpen aksésori karanjang golf ieu.Taya pangeboran atawa modifikasi diperlukeun, sarta siap-to-balik dina kirang ti 10 menit.Tahan nepi ka 20 pon kalawan betah, anjeun bakal gancang manggihan jadi loba kagunaan keur karinjang pungkur anyar ieu.Kurung ieu anu ngalengkepan sabagéan ageung jati sareng rohangan ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng gumbira.

produk_5

LAMPU TAIL

Lampu tukang LED kami sakedapan.Kalayan bohlam tradisional, aya jeda antara nalika anjeun mencét rem sareng nalika lampu caang.Ieu kusabab bohlam kedah dipanaskeun pikeun ngahasilkeun cahaya.Lampu tukang ieu, di sisi anu sanés, bersinar pas arus dialirkeun, ngajantenkeun lampu buntut anjeun langkung jelas, langkung gancang.

produk_5

BAN

Kalayan desain 14 inci anu cocog sareng pasisian alloy sareng sisipan anu cocog sareng warna, ban ieu sanés ngan ukur ningkatkeun penampilan kendaraan anjeun tapi ogé nyayogikeun kinerja anu luar biasa dina sababaraha permukaan.Desain tapak datar ensures stabilitas maksimum sarta cekelan, nyadiakeun maneuverability yakin tur tepat.Idéal pikeun rupa-rupa rupa bumi, ban ieu nawiskeun daya tarik anu dipercaya, ningkatkeun pangalaman nyetir anjeun.

TAROS KAMI

Pikeun neuleuman leuwih ngeunaan

klasik 2