За нас

HDK ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

HDK се занимава со истражување и развој, производство и продажба на електрични возила, фокусирајќи се на колички за голф, лов на кабриолет, колички за разгледување и комунални колички за употреба во многу ситуации.Компанијата е основана во 2007 година со канцеларии во Флорида и Калифорнија, посветени на обезбедување иновативни производи и услуги со висок квалитет кои ги исполнуваат или надминуваат очекувањата на клиентите.Главната фабрика се наоѓа во Ксиамен, Кина, на површина од 88.000 квадратни метри.

Услужувајќи им на клиентите на 14 јазици, HDK е светски водечки снабдувач на електрични возила - со над 400.000 инсталирани единици, популарно продадени во над 30 земји ширум светот.Повеќе од 15 години, производите на HDK се препознаени на меѓународните пазари за електрични возила како најнапредни и најквалитетни достапни производи.

Корпоративна култура

Суштината на нашата корпоративна култура не е малку променета од 2007 година: Отсекогаш сме биле бизнис кој верува во важноста на „грижата“.Се грижиме за негување култура каде што поединците се охрабруваат да ги бранат сопствените идеи и убедувања и инспирирани да преземат одговорност за себе и за своите тимови.И ние сме горди на фактот дека нашата разновидна мешавина на луѓе и инклузивен став доведоа до некои неочекувани соработки и многу возбудливи иновации.

Ние ги одржуваме нашите структури слаби и нашите хиерархии рамни и флексибилни.И ние се стремиме да бидеме отворени и искрени, искрени и директни за секој да знае како и каде одговара.Ние исто така признаваме дека секој заслужува фер работа: животен баланс, така што работиме заедно за да осмислиме индивидуални решенија.

Способност за истражување и развој

HDK е познат по тоа што ја дава најдобрата вкупна вредност на клиентите во индустријата.Нашите електрични возила поставија нови стандарди во перформансите, иновативните карактеристики, квалитетот и доверливоста.Нашите производи се произведуваат во целосно автоматизиран погон од светска класа ISO 9001.Нашата контрола на квалитет вклучува 100% функционално тестирање на секој производ, користејќи ја најновата компјутеризирана опрема за тестирање и процеси.HDK континуирано се стреми да одржи високо ниво на иновации, истражување и развој и инженерска извонредност.Како дел од нашата посветеност за дизајнирање и градење на најдобрите електрични возила во индустријата во класата, ние постојано инвестиравме во зајакнувањето на нашите способности за истражување и развој и персонал.

Нашиот тим од посветени, наградувани француски дизајнери, уживаат во соработката со клиентите низ различни проекти, вклучувајќи изглед на производи, дизајн на производи и брендирање.Усвојувањето на американските најсовремени технологии и напредните компоненти, водечкиот HDK отсекогаш комбинирал иновативни нови технологии со функции тестирани со време за да ги создаде врвните колички за голф.

pdf (4)
pdf (3)
pdf (2)
pdf (1)

Зошто HDK?

HDK е посветена на обезбедување иновативни, висококвалитетни електрични возила, за оптимизирање на искуствата во возењето на клиентите, за подобрување на удобноста и перформансите и за правење разлика.

Нашето силно чувство за идентификација со проектите на клиентите значи дека постојано се стремиме да обезбедиме неспоредлива маневрирање со извонредно ракување.За таа цел, усвојуваме прогресивен пристап кон технологијата и маркетинг техниките.

Ова чувство за идентификација, исто така, значи дека ја цениме и промовираме беспрекорната интеракција со сопствените тимови на клиентите и гарантираме дека најдобрата вредност се добива од буџетот на нивните електрични возила.
Нашето долгогодишно искуство на врвот на бизнисот со електрични возила значи дека имаме експертиза која најдобро ги задоволува потребите на клиентите, како и знаење за производство на колички и безбедно и висококвалитетно.Но, знаеме дека работите се менуваат и постојано се стремиме да се адаптираме и подобриме.

историја