Dealer Portal
single_banner_1

110AH LI-ION

HDK литиумската батерија носи сигурна енергија на зелено

ФАКУЛТАТИВНИ БОИ
    single_icon_1
single_banner_1

ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

Литиумската батерија има поголема енергетска ефикасност и постојано дава повеќе енергија на моторот. Литиум-јонските батерии се прилично без одржување. Само наполнете ја батеријата и можете да одите. Литиумската батерија заштедува на вашата сметка за електрична енергија, бидејќи е до 96% ефикасна и прифаќа делумно и брзо полнење.

банер_3_икона1

СВЕТЛИНА
ТЕЖИНА

Половина од големината и 1/4 од тежината одземаат големо оптоварување од тревникот, заштитувајќи го еден од највредните средства на клиентите.

банер_3_икона1

БЕСПЛАТНО ОДРЖУВАЊЕ

Нема можност за додавање дестилирана вода. Таквите батерии се побезбедни за време на работа и полнење.

банер_3_икона1

АЛУМИНИУМСКО ПАКУВАЊЕ

Долготрајно алуминиумско куќиште. Отпорен на 'рѓа, Водоотпорен, Мала тежина, Отпорен на удари. Подобра дисипација на топлина. Очекувања за подолг животен век.

банер_3_икона1

БРЗО ПОЛНЕЊЕ

Времето за брзо полнење е само ЕДЕН час за 80% наполнето, а стандардното време на полнење е 4-5 часа за целосно полнење.

product_img

110AH LI-ION

product_img

110AH LI-ION

производ_5

ПОВРЗУВАЊЕ НА АПЛИКАЦИЈАТА

Оваа апликација BBMAS е само за литиумска батерија Bluetooth LFP (LiFePO4). Оваа апликација обезбедува сеопфатен мониторинг за литиумските Bluetooth батерии, вклучувајќи: 1. SOC% со помош на сензори за ефектот Hall 2. Напон и број на циклуси на батериите 3. Мерач на засилувачи - струја за полнење и празнење 4. Управување со батеријата температура MOSFET 5. Индивидуален статус на ќелија со балансирање индикатори 6. Растојание за поврзување до 10 метри. 7. Промена на поставките за батеријата, примање аларми

производ_5

АДАПТИВЕН ПОЛНАЧ

Контролерот 25А обезбедува брза брзина и ултра брзо полнење, што овозможува продолжено траење на батеријата и подобри перформанси на патот.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ЗА ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ ЗА

110AH LI-ION