Rreth Nesh

MJETE ELEKTRIKE HDK

HDK angazhohet në R&D, prodhimin dhe shitjen e automjeteve elektrike, duke u fokusuar në karrocat e golfit, karrocat e gjuetisë, karrocat e vizitave turistike dhe karrocat e shërbimeve për përdorim në shumë situata.Kompania u themelua në vitin 2007 me zyra në Florida dhe Kaliforni, e angazhuar për të ofruar produkte dhe shërbime inovative me cilësi të lartë që plotësojnë ose tejkalojnë pritshmëritë e klientëve.Fabrika kryesore ndodhet në Xiamen, Kinë, me një sipërfaqe prej 88,000 metrash katrorë.

Duke u shërbyer klientëve në 14 gjuhë, HDK ka qenë një furnizues lider në botë i automjeteve elektrike—me mbi 400000 njësi të instaluara, të shitura gjerësisht në mbi 30 vende anembanë botës.Për më shumë se 15 vjet, produktet e HDK-së janë njohur në tregjet ndërkombëtare të automjeteve elektrike si produktet më të avancuara dhe më cilësore në dispozicion.

Kulturë korporative

Thelbi i kulturës sonë të korporatës nuk ka ndryshuar pak që nga viti 2007: Ne kemi qenë gjithmonë një biznes që beson në rëndësinë e 'kujdesit'.Ne kujdesemi për nxitjen e një kulture ku individët inkurajohen të mbrojnë idetë dhe bindjet e tyre dhe frymëzohen për të marrë përgjegjësi për veten dhe ekipet e tyre.Dhe ne jemi krenarë për faktin se përzierja jonë e larmishme e njerëzve dhe qëndrimi gjithëpërfshirës ka çuar në disa bashkëpunime të papritura dhe shumë risi emocionuese.

Ne i mbajmë strukturat tona të dobëta dhe hierarkitë tona të sheshta dhe fleksibël.Dhe ne përpiqemi të jemi të hapur dhe të ndershëm, të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë, në mënyrë që të gjithë të dinë se si dhe ku përshtaten.Ne e kuptojmë gjithashtu se të gjithë meritojnë një punë të drejtë: ekuilibrin e jetës, kështu që ne punojmë së bashku për të sajuar zgjidhje individuale.

Aftësia R&D

HDK është i njohur për ofrimin e vlerës më të mirë të përgjithshme të klientit në industri.Automjetet tona elektrike kanë vendosur standarde të reja në performancë, veçori inovative, cilësi dhe besueshmëri.Produktet tona prodhohen në një strukturë plotësisht të automatizuar të klasit botëror ISO 9001.Kontrolli ynë i cilësisë përfshin 100% testim funksional për çdo produkt, duke përdorur pajisjet dhe proceset më të fundit të kompjuterizuara të testimit.HDK po përpiqet vazhdimisht të mbajë një nivel të lartë inovacioni, Kërkim dhe Zhvillim dhe përsosmëri inxhinierike.Si pjesë e angazhimit tonë për projektimin dhe ndërtimin e automjeteve elektrike më të mira në klasë të industrisë, ne kemi investuar vazhdimisht në forcimin e aftësive dhe stafit tonë të K&Zh.

Ekipi ynë i stilistëve francezë të përkushtuar dhe fitues të çmimeve, kënaqet duke punuar në bashkëpunim me klientët në një sërë projektesh duke përfshirë pamjen e produktit, dizajnin e produktit dhe markën.Miratimi i teknologjive më të avancuara amerikane dhe komponentëve të avancuar, HDK lider ka kombinuar gjithmonë teknologji të reja inovative me veçori të testuara me kohë për të krijuar karrocat e fundit të golfit.

pdf (4)
pdf (3)
pdf (2)
pdf (1)

Pse HDK?

HDK është e përkushtuar të ofrojë automjete elektrike inovative, me cilësi të lartë, të optimizojë përvojat e drejtimit të klientëve, të përmirësojë komoditetin dhe performancën dhe të bëjë një ndryshim.

Ndjenja jonë e fortë e identifikimit me projektet e klientëve do të thotë se ne po përpiqemi vazhdimisht të ofrojmë manovrim të pakrahasueshëm me trajtim të jashtëzakonshëm.Për këtë qëllim, ne adoptojmë një qasje progresive ndaj teknologjisë dhe teknikave të marketingut.

Kjo ndjenjë identifikimi do të thotë gjithashtu që ne vlerësojmë dhe promovojmë ndërveprimin e qetë me ekipet e klientëve dhe sigurojmë që vlera më e mirë të merret nga buxheti i automjeteve të tyre elektrike.
Përvoja jonë e gjatë në krye të biznesit të automjeteve elektrike do të thotë se ne kemi ekspertizë që plotëson më së miri nevojat e klientëve, si dhe njohuri për prodhimin e karrocave të sigurta dhe cilësore.Por ne e dimë se gjërat ndryshojnë, dhe ne vazhdimisht po përpiqemi të përshtatemi dhe të përmirësohemi.

histori